• Twitter
  • Facebook

Meisjes schoenen bij Geenen

Filter

Productgroep

Merk

Uitneembaar voetbed?

Vingino


Vingino


Vingino


HIP


Vans


Vans


Vans


Vans


Bunnies Jr


Bunnies Jr


Bunnies Jr


Vingino


Vingino


Vingino


Little david


Meisjes schoenen bij Geenen

Alle voeten worden elektronisch opgemeten bij Geenen Schoenen. We hebben meisjes schoenen van maat 18 t/m 42.

Let op: We hebben helaas niet van de totale meisjescollectie foto’s beschikbaar, dus we hebben meer keuze dan te zien is op onze website!

Een veel gestelde vraag is vanaf welke leeftijd en fase kunnen kinderen schoenen dragen.

Fase 1: De eerste tandjes, de eerste woordjes, de eerste stapjes; het leven van een baby kent al vroeg veel mijlpalen.De merken Shoesme en Bunnies jr.  hebben een buigzaam schoentje ontwikkeld speciaal voor baby’s die net leren lopen. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en zijn nog zacht en buigzaam. Hierdoor is de vorming en groei van de voetjes gemakkelijk te beïnvloeden. De functie van deze schoenen is dat ze de voetjes beschermen tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. De oefenschoentjes zijn 100% leer gevoerd en hebben flexibele loopzolen die met de voetjes meebuigen. De verstevigde hiel en het uitneembare voetbed bieden steun en stabiliteit, waardoor een kleintje vanaf de eerste stapjes een goede houding heeft. En door de toevoeging van het zachte schuimlaagje bij alle drukpunten zitten de schoentjes ook nog eens extra lekker.

Fase2:Heeft je kleintje het zelfstandig stappen onder de knie, maar is er nog wel behoefte aan een steuntje in de rug?
De schoenen voor de 2de fase hebben een extreem flexibele zool, waarmee de voetjes beter worden afgewikkeld en kinderen goed leren lopen. Het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen buigt waar deze moet buigen, bij de bal van de voet.  Deze schoenen bieden stevigheid en zijn volledig leer gevoerd.  Het binnenzooltje is meestal uitneembaar, waardoor het eenvoudig is om op te meten of het schoentje (nog) past.

Alle kinderen ontvangen een leuke attentie bij aankoop van een paar kinderschoenen.